Despre Escapelle

Escapelle este o pilulă contraceptivă de urgență care previne sarcina nedorită sau accidentală, dacă este administrată în decurs de 72 de ore de la contactul sexual neprotejat.

Utilizarea Escapelle este adecvată doar ca măsură de urgență. Nu trebuie să înlocuiască o metodă contraceptivă cu administrare regulată.

Escapelle nu este recomandat femeilor cu vărsta sub 16 ani decăt sub supraveghere medicală.

De ce este Escapelle unic?

ESCAPELLE este efectiv în prevenirea unei sarcini în cazul în care este administrat pînă la 72 ore (3 zile) după un act sexual neprotejat. Dacă luați ESCAPELLE vă asigurați într-o măsură de 99% de evitarea unei sarcini*.
Gedeon Richter, producătorul ESCAPELLE propune pilula contraceptivă de urgență Levonorgestrel sub numele de brand POSTINOR și ESCAPELLE mai bine de 35 de ani. ESCAPELLE și POSTINOR au fost folosite în mai mult de 400 milioane de cazuri fără a cauza vre-un efect advers serios.

La moment compania Gedeon Richter a devenit producătorul Nr. 1 în contracepție de urgență*­** pentru piețele farmaceutice din SUA și Europa**** fiind prezent în mai peste 100 de țări din întreaga lume și oferind contracepția de urgență de cea mai înaltă calitate.

 Ambele ESCAPELLE și POSTINOR conțin doar un singur tip de hormon numit Levonorgestrel, care previne sarcina înainte ca ea să apară.

About ESCAPELLE

Escapelle este similară cu pilulele contraceptive regulate și conține același compus hormonal activ. Ele pot fi folosite în următoarele cazuri tipice:

  • nu sunteți sigur de “retragere (coitus interruptus) și/sau metoda calendarului”
  • metoda dumneavoastră contraceptivă regulată a eșuat (prezervativul s-a rupt sau a alunecat)
  • ați făcut o greșeală în utilizarea metodei regulate (de exemplu, ați uitat să luați pilula anticonceptională)
  • nu ați utilizat nicio metodă contraceptivă
  • ați luat alte medicamente care ar fi putut reduce eficacitatea pilulei regulate și sunteți îngrijorată că ați putea rămâne însărcinată.

**IMS 2013 cantitativ și valoric.

X